Percheziții informatice Caracal, ce s-a descoperit. Tonel Pop: Aici este chestiunea vitală

Roxana Neagu / 06 aug 2019 / 14:13 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

În casa lui Gheorghe Dincă din Caracal sunt și percheziții informatice. Avocatul familiei Luizei Melencu spune că este vital ce se va descoperi. 

După 12 zile, se va intra în telefoane, dar și în alte obiecte găsite în casa lui Gheorghe Dincă, precum laptop și cameră foto. Rămâne de văzut dacă obiectele aparțin bărbatului din Caracal sau nu și ce se află în telefoane și în celelalte aparate. 

Avocatul Tonel Pop afirmă că ”Au făcut o tabără aici. Mai mulți specialiști, pe mai multe domenii, printre care și informatic, au venit cu generatoare de curent, cu imprimante, cu toate dotările, se fac și percheziții informatice, de la care am cele mai mari așteptări. Cred că foarte mulți sunt pe la biserici, cu icoanele în brațe, cu lacrimi în ochi - și mă refer la multe autorități de pe aici, cu privire la ce o să se descopere în aceste telefoane, pentru că aici e chestiunea vitală”. 

”În afară de cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă există un aparat foto foarte performant și sunt de asemenea mai multe medii de stocare, inclusiv un laptop.” a spus anterior avocatul. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26