Percheziții în Sintești. 200 de polițiști mobilizați, 30 de persoane vizate

jandarmi bun
jandarmi bun
Un număr de 200 de polițiști participă, joi, la 25 de percheziții în comuna ilfoveană Sintești. Sunt vizate 30 de persoane, care sunt suspectate de ultraj şi evaziune fiscală, potrivit Poliţiei Române.

"Sunt vizate 30 de persoane, o parte dintre acestea fiind suspectate de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară (ultraj), iar o parte de infracţiuni de natura economică (evaziune fiscală). În paralel se acţionează şi pentru prevenirea furturilor de energie electrică", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române, potrivit Mediafax. 

În 23 septembrie, mai multe persoane din Sinteşti, având asupra lor arme albe, i-au atacat pe poliţiştii şi jandarmii care participau la o acţiune, în timpul căreia au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi. În timp ce poliţiştii îl audiau pe şofer şi verificau documentele de transport, cealaltă persoană aflată în camion a trecut la volan, în încercarea de a fugi. În urmărirea camionului, jandarmii au tras mai multe focuri de armă spre anvelope, pentru a opri maşina. În acel moment au ieşit din curţi mai mulţi localnici din Sinteşti, care i-au atacat pe oamenii legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel