Percheziții în dosarul nunţii de peste 300 de invitați a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Polițiștii din Bihor fau începurt, joi, percheziții în dosarul deschis după ce fiul fostului adjunct al Poliției din județ s-a căsătorit și a avut circa 350 de invitați la nuntă, care nu au respectat nici o normă de protecție sanitară.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunţat, marţi, începerea anchetei în dosarul penal deschis de poliţiştii orădeni care, sâmbătă seară, în timpul acţiunii pe tema respectării măsurilor de prevenire a Covid-19, au găsit 356 de persoane pe terasa şi în sala de evenimente Opera Events, invitaţi la petrecerea de nuntă a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc.

Miercuri, s-a aflat că mireasa a primit rezultatul testului COVID-19, iar acesta este pozitiv. În cazul mirelui, testul ar fi ieşit negativ.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află înregistrat dosarul cu nr. 4160/P/2020 în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicerea combaterii bolilor, (…) constând în aceea că în data de 10.10.2020, între orele 20.30-21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel