Percheziţii în cinci judeţe, la persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 30 de percheziţii domiciliare, în 5 judeţe, la persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic.

Acţiunea, organizată de poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, are loc cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, Serviciului de Poliţie Delta Dunării, I.P.J. Tulcea, I.P.J. Constanţa, I.P.J Bihor şi I.P.J Suceava.

20 dintre percheziţii sunt efectuate în Mureş, 6 în judeţul Tulcea, 2 în judeţul Constanţa, una în judeţul Suceava şi una în judeţul Bihor.

Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea şi valorificare. Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparţinând persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Acţiunile au loc în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa şi Bihor, cu sprijinul specialiştilor silvici din cadrul gărzilor forestiere Braşov, Focşani, Suceava, Oradea şi Bucureşti. Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel