Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Au descins la contrabandiștii de țigări

Patru persoane au ajuns la audieri în această seară în urma unor percheziții efectuate într-un dosar privind comercializarea de ţigări contrafăcute.

Patru persoane au fost conduse la Poliţie pentru cercetări, în urma unor percheziţii efectuate, sâmbătă, în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar privind regimul produselor accizabile şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, scrie Agerpres. 

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Ilfov, percheziţiile, două la număr, au fost făcute la domiciliile unor persoane, bănuite de activităţi de prelucrare şi comercializare de ţigarete în afara antrepozitului fiscal.

Ce au descoperit polițiștii 



Au fost identificate trei aparate electrice de confecţionat ţigarete, diverse ambalaje şi obiecte destinate producerii acestora.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producere de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare şi contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmărirea penală fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel