Percheziţii în Bucureşti şi Călăraşi

Perchezitii
Perchezitii

Percheziţii ale poliţiei în Bucureşti şi Călăraşi. 

Poliţişti din Călăraşi efectuează miercuri 22 de percheziţii în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete. Potrivit IGPR, 17 mandate de aducere vor fi puse în executare. 

"Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete", informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) printr-un comunicat transmis AGERPRES. 

Potrivit anchetatorilor, au rezultat indicii că, în perioada ianuarie - mai, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă. 

Poliţiştii vor pune în aplicare 17 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri. 

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. 

Percheziţii şi în Ialomiţa, la suspecţi de furturi

Tot astăzi, poliţişti din Prahova efectuează, miercuri dimineaţă, zece percheziţii la locuinţele din judeţul Ialomiţa ale unor persoane bănuite de furturi, opt suspecţi urmând a fi audiaţi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, din cercetări a reieşit că, în cursul lunii aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi comis două furturi, dintr-o locuinţă şi respectiv un salon de evenimente deţinute de aceeaşi persoană, din localitatea Dumbrava. 

O parte dintre bunurile sustrase, printre care un hidrofor, sticle cu alcool, cutii cu marmură, corpuri de iluminat, canapele şi 400 de pahare, au fost ulterior vândute către diverse persoane din judeţele Ialomiţa şi Ilfov. 

Prejudiciul creat este estimat la 150.000 de lei. Opt persoane vor fi conduse la audieri, conform IPJ Prahova. La acţiune participă şi jandarmi.

 Vezi şi:DIICOT, acţiune fără precedent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel