PERCHEZIȚII în București, într-un dosar de delapidare. Contabilul unui cult bisericesc, suspectat

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Miercuri dimineață, polițiști ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1 desfășoară percheziții într-un dosar de delapidare. 

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1 desfășoară, miercuri dimineață, într-un imobil din Bucureşti într-un dosar de delapidare. 

Contabilul unui cult bisericesc este suspectat, în acest dosar, că și-ar fi însușit 800.000 de lei din casieria instituției în perioada aprilie 2018 - noiembrie 2020. 

Poliția Capitalei a anunțat că „astăzi, 13.01.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi două mandate de aducere într-un dosar privind fapte de delapidare”.

Audierile au loc la sediul Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel