Percheziţii în Bucureşti, Gorj şi Braşov. Acuzații de evaziune fiscală

Poliţiştii din Gorj efectuează opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Gorj şi Braşov la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile administratorilor acestora. Sunt suspiciuni de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 750.000 de lei, transmite IGPR. 

Acţiunea se desfăşoară în cadrul a două cauze penale aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor firme, ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi înregistrat operaţiuni fictive în evidenţele contabile ale unor firme ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor.

Poliţiştii vor pune în aplicare trei mandate de aducere, persoanele vizate urmând a fi audiate la sediul poliţiei. Aceste activităţi sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi al celor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel