Percheziţii în Argeș. Infracţiuni contra patrimoniului. Cât este prejudiciul

Perchezitii
Perchezitii

Lucrătorii Poliţiei Câmpulung şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) efectuează, marţi, 12 percheziţii domiciliare în judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni contra patrimoniului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IGPR, la data de 17 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din judeţul Argeş.

[citeste si]

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi complicitate la furt.

Cât este prejudiciul estimat

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2017 - aprilie 2018, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe şi societăţi comerciale situate pe raza judeţului Argeş, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Prejudiciul este estimat la aproximativ 45.000 de lei. Nouă persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Câmpulung pentru audieri, conform comunicatului IGPR. La acţiune participă şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel