Percheziţii în 6 judeţe, într-un dosar de proxenetism

În această dimineaţă, poliţiştii din Mureş efectuează percheziţii domiciliare, în 6 judeţe, la persoane bănuite de proxenetism.

La data de 3 iunie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Reghin, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, pun în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt vizate fapte de proxenetism.

Acţiunea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin şi are loc în judeţele Constanţa, Covasna, Timiş, Caraş-Severin, Satu Mare şi două în Reghin, judeţul Mureş.

În fapt, în perioada ianuarie - iunie a.c., trei bărbaţi ar fi facilitat şi protejat practicarea prostituţiei a 15 tinere, într-o locaţie din Reghin, cu scopul obţinerii unor sume de bani.  După administrarea probatoriului, vor fi luate măsurile ce se impun, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziții în trei județe. Înșelăciune de peste 600.000 lei, în dauna unor firme de asigurări

Tot astăzi se desfășoară 17 percheziții în trei județe ale țării, la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 17 percheziţii la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acestea ar fi indus în eroare mai multe societăți de asigurare, pentru a obține despăgubiri, anunță IGPR într-un comunicat de presă.

La data de 3 iunie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 17 percheziţii, dintre care 13 în județul Alba, 2 în județul Bihor și 2 în județul Suceava, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

'Din cercetări a rezultat că, în perioada 2013 - 2020, cele 17 persoane vizate de anchetă ar fi indus în eroare mai multe societăți de asigurare, după ce ar fi declarat date false privind circumstanțele producerii unor accidente rutiere, în scopul obținerii de despăgubiri. Pentru deschiderea dosarelor de daune, aceștia ar fi prezentat documente falsificate.', precizează IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel