Percheziții dezinfectanți. Directoarea unei firme vizate a răbufnit la adresa televiziunilor, declarații tranșante

Directoarea unei firme unde au avut loc percheziții în această dimineață a reacționat cu privire la ancheta demarată de autorități.

Directoarea uneia dintre companiile la care s-au efectuat percheziții susține că produsele sunt conforme și poate dovedi cu documente. De asemenea, nemulțumită, femeia a declarat jurnaliștilor de la România TV, că această anchetă reprezintă mai mult interesele pe care le au autoritățile.

”La laboratoare din Germania analizele au ieșit conforme. Numai la laboratoarele de la Iași, din România nu au ieșit conforme. Nu este normal să vină mascații la mine acasă, la poartă. Nu este normal. Unde trăim? Sunt atât de supărată încât cred că o să dau Statul român în judecată. Și dacă vreo televiziune va spune altceva decât spun eu și vă arăt cu documente ce confirm, vă spun că vă dau și pe voi în judecată”, a declarat Cruceru, directoare uneia dintre companii, în direct la România TV. 

Percheziții la societăți care comercializează produse biocide

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București,au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în București și județele Ilfov și Prahova, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăți comerciale ce produc, importă și comercializează produse biocide.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2018, ar fi fost fabricate și comercializate către diverse unități spitalicești de pe teritoriul național produse biocide utilizate la dezinfecția suprafețelor, care nu îndeplineau standardele de performanță în distrugerea bacteriilor.

Vezi și: 

Dezinfectanți contrafăcuți, percheziții. Pintea: Aceste produse mai există în spitale

Percheziții de amploare la firme care comercializează dezinfectante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel