Percheziţii domiciliare în Ploieşti şi Bucureşti! Prejudiciu de zeci de mii de lei

Poliţiştii din Prahova efectuează miercuri patru percheziţii domiciliare, trei în Ploieşti şi una în Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 40.000 de lei, prin înşelăciuni în domeniul forţei de muncă, informează un comunicat de presă al IGPR.

De asemenea, se pun în aplicare şi trei mandate de aducere. Din cercetări a reieşit că, în perioada iulie 2014 - ianuarie 2016, cei în cauză, în calitate de asociaţi sau administratori ai unei societăţi cu sediul în Târgu Mureş, ar fi indus în eroare 27 de persoane în contextul negocierii unor contracte individuale de muncă, precizează sursa citată.

La angajare, părţilor vătămate le-ar fi fost solicitate sume cuprinse între 750 şi 2.200 de lei, cu titlu de garanţie şi asigurare a autovehiculului pe care ar fi urmat să îl conducă.

Ulterior, sub diferite pretexte, li s-ar fi pretins alte sume de bani, până când victimele renunţau la acel loc de muncă, însă garanţiile iniţiale nu le-ar fi fost restituite, fiind invocate nerespectări ale contractului de muncă, se explică în comunicat.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la 41.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel