Percheziţii DNA: Fraude comise cu somn african

Percheziţiile efectuate miercuri de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Târgu Mureş în patru judeţe vizează fraude comise în legătură cu derularea unui proiect de creştere intensivă a somnului african, finanţat din fonduri europene, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Prejudiciul produs în legătură cu proiectul privind creşterea în sistem super-intensiv a somnului african şi procesarea acestuia se ridică la peste cinci milioane de lei. Una dintre percheziţii se desfăşoară la sediul Centrului Teritorial Braşov din cadrul Direcţiei Generale de Pescuit, conform aceloraşi surse.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Târgu Mureş efectuează miercuri percheziţii în patru judeţe, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, de evaziune fiscală şi spălare a banilor, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene. Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, faptele au fost comise între anii 2014 şi 2016.

'În cursul zilei de 2 martie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 31 de locaţii, situate în judeţele Mureş, Cluj, Harghita şi Braşov, dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice', se precizează în comunicat. Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi a Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel