Percheziții DNA acasă la președintele CJ Prahova. Bogdan Chirieac: Lovitură de imagine pentru PNL

Foto: Facebook Iulian Dumitrescu
Foto: Facebook Iulian Dumitrescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre perchezițiile DNA care îl vizează pe Iulian Dumitrescu.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre perchezițiile DNA care au loc acasă la Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova și prim-vicepreședinte al PNL, explicând cum afectează acest caz imaginea partidului în anul în care avem patru rânduri de alegeri.

VEZI ȘI: Percheziții DNA acasă la Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova și prim-vicepreședinte al PNL. Prima reacție a liberalului

"Aspectul politic este foarte important, Iulian Dumitrescu fiind unul dintre principalii lideri ai Partidului Național Liberal.

Bogdan Chirieac: Mă întreb cum va funcționa PNL-ul după această lovitură

Chiar dacă este mai discret, nu apare în presă, în conferințe sau în interviuri, este o personalitate care este urmată de numeroase alte organizații PNL din țară. El, de la Prahova, are capacitatea de a influența și de a avea o voce puternică în interiorul PNL. Este foarte important, și nu numai în cazul acesta, acest an politic, dar mă întreb cum va funcționa PNL-ul după această lovitură deoarece înainte să fie o lovitură penală sau a justiției, este o lovitură de imagine.

Deci aici PNL-ul, în mod evident, trebuie să gestioneze acest lucru, PNL, care, astăzi când vorbim, pe 1 februarie, nu stă strălucit în sondaje și asta în principal din cauza faptului că încrederea în președintele Klaus Iohannis a scăzut mult. PNL decontează inclusiv vacanțele oficiale ale domnului Klaus Iohannis, plus faptul că nu s-a opus sub nici o formă majorărilor brutale de taxe și impozite hotărâte de actualul Guvern.

Deci sunt multe motive pentru PNL să se afle în acest loc neonorant, pentru un partid de o asemenea anvergură, în sondaje, iar lovitura aceasta internă, Iulian Dumitrescu fiind bun și pe organizarea partidului, este importantă, să știți", a spus Bogdan Chirieac într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel