Percheziţii DIICOT la suspecţi de trafic cu droguri de mare risc

Procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul Judeţean de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat marţi cinci percheziţii domiciliare într-o acţiune ce a vizat destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic de droguri de risc

Potrivit acestuia, în cauză există suspiciunea că, începând cu luna mai 2016, suspectul T.M.A a constituit un grup infracţional organizat la care au aderat ulterior mai multe persoane şi care a avut scop cultivarea, supravegherea şi îngrijirea unei plantaţii de cannabis.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză s-a constatat că înfiinţarea culturii a avut loc într-un solar amplasat în curtea unui imobil achiziţionat de către liderul grupului infracţional, situat în comuna Nicolae Bălcescu, într-o zonă izolată, fiind monitorizată în permanenţă de doi membri ai grupului infracţional organizat ce locuiau într-o rulotă campată în curtea respectivă.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate, printre altele, circa 256 plante de cannabis, valoarea aproximativă a cantităţii de substanţă interzisă ce urma să fie produsă de pe plantaţia depistată fiind de minimum 100.000 euro. Acţiunea s-a efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel