Percheziţii DIICOT la suspecţi de trafic cu droguri de mare risc

Procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la Serviciul Judeţean de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat marţi cinci percheziţii domiciliare într-o acţiune ce a vizat destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic de droguri de risc

Potrivit acestuia, în cauză există suspiciunea că, începând cu luna mai 2016, suspectul T.M.A a constituit un grup infracţional organizat la care au aderat ulterior mai multe persoane şi care a avut scop cultivarea, supravegherea şi îngrijirea unei plantaţii de cannabis.

În urma investigaţiilor efectuate în cauză s-a constatat că înfiinţarea culturii a avut loc într-un solar amplasat în curtea unui imobil achiziţionat de către liderul grupului infracţional, situat în comuna Nicolae Bălcescu, într-o zonă izolată, fiind monitorizată în permanenţă de doi membri ai grupului infracţional organizat ce locuiau într-o rulotă campată în curtea respectivă.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate, printre altele, circa 256 plante de cannabis, valoarea aproximativă a cantităţii de substanţă interzisă ce urma să fie produsă de pe plantaţia depistată fiind de minimum 100.000 euro. Acţiunea s-a efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel