Percheziţii de APLOARE. Mai multe persoane au fost reţinute

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Cinci persoane au fost reţinute pentru contrabandă cu tutun de poliţiştii de la Transporturi Constanţa, în urma efectuării, marţi, a zece percheziţii domiciliare, acţiuni în care au fost depistate aproape un sfert de milion de ţigarete netimbrate, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de peste 137.000 de lei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

"Poliţiştii de la Transporturi din Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat, marţi, 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu tutun. Cinci bărbaţi au fost reţinuţi. În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, peste 249.500 de ţigarete, de diferite mărci, fără ca acestea să aibă aplicate timbre de accizare româneşti", potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

În timpul efectuării percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au depistat în flagrant delict un bărbat, de 48 de ani, în timp ce ar fi oferit spre vânzare peste 10.000 de ţigarete, în dreptul unui imobil din municipiul Constanţa.

Prejudiciu uriaş

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 137.000 de lei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cele cinci persoane reţinute urmând să fie prezentate miercuri instanţei de judecată, cu propuneri legale, conform sursei menţionate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel