Percheziţii de amploare la traficanţi de droguri

Procurorii DIICOT din Târgu Mureş şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat 14 percheziţii domiciliare în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări de traficanţi de droguri, care acţiona pe raza municipiului Sighişoara. 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea analizării şi confiscării, cantităţi de muguri şi plante de canabis. Potrivit DIICOT, în perioada 2013 - 2016, pe raza municipiului Sighişoara, Ciprian Panfil Stoica a constituit o grupare împreună cu alte persoane, care se ocupa cu vânzarea de canabis, contra sumei de 50 - 60 lei/gram, consumatorii fiind de regulă minori.

La solicitarea DIICOT, Tribunalul Mureş a dispus joi arestarea preventivă a lui Ciprian Panfil Stoica pe o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, şapte tineri din Sighişoara şi Târgu Mureş sunt cercetaţi sub control judiciar. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul de specialitate al IGPR - Direcţia de Operaţiuni Speciale - Serviciul de Operaţiuni Speciale Târgu Mureş şi Gruparea de Jandarmi Mobilă 'Regele Ferdinand I' Târgu Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel