Percheziţii de amploare la o grupare infracţională specializată în trafic de droguri

Poliţiştii de Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Gorj efectuează vineri 20 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe, percheziţiile au loc pe raza judeţelor Gorj şi Mehedinţi şi în municipiul Bucureşti.

Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 2014-2015 persoanele în cauză se deplasau la Craiova, Timişoara şi Bucureşti de unde procurau diferite cantităţi de droguri pe care ulterior le comercializau pe raza municipiului Târgu Jiu. Un număr de 16 persoane vor fi conduse la audieri la sediul DIICOT Gorj, menţionează sursa citată.

La activităţi au participat poliţiştii serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Mehedinţi şi Olt, ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti şi Craiova, jandarmi ai IJJ Gorj împreună cu poliţiştii din cadrul IPJ Gorj sub coordonarea unui procuror DIICOT Gorj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel