Percheziţii de amploare în Prahova. Persoane acuzate de furt şi viol

Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română
Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română

Poliţiştii din Ploieşti efectuează miercuri dimineaţă 9 percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti şi în 2 comune din judeţul Prahova.  

Este vizată documentărea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol. 

Potrivit IGPR, la acest moment, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploieşti.

Poliţiştii ploieşteni pun în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară

În cadrul acţiunii, poliţiştii ploieşteni pun în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti şi în 2 comune din judeţul Prahova, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol, precizează sursa citată.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă 'Matei Basarab' Ploieşti. 

Citește și: Percheziții în Arad, Timiș și Bihor, într-un dosar de contrabandă cu țigări

13 mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, în șase localități din județele Arad, Timiș și Bihor. 

Cinci bărbați au fost reținuți și ulterior, pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă, în urma descinderilor de pe 5 februarie a.c., desfășurate în municipiul Arad și localitățile Hălmagiu, Măgulicea, Fântânele din județul Arad, municipiul Timișoara din județul Timiș și municipiul Oradea, din județul Bihor.

Bărbații au vârste cuprinse între 20 și 39 de ani și sunt bănuiți de contrabandă calificată. În baza probatoriului administrat și a activităților desfășurate, s-a stabilit că, în perioada august-septembrie 2021 aceștia ar fi deținut, și transportat, din județul Bihor, 2.100.158 țigarete (105.008 pachete) de contrabandă, netimbrate. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel