Percheziție în Timiș. Tânăr arestat pentru trafic de droguri de risc / Foto

Un tânăr de 25 de ani, din Timiș, bănuit de trafic de droguri de risc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 16 iunie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Timiș, la locuința un unui bărbat, de 25 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc, anunță IGPR într-un comunicat de presă. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 - 2021, bărbatul ar fi procurat și comercializat, în județul Timiș, droguri de risc, în scopul obținerii de bani.

Au fost ridicate plante și grame de cannabis, un cort de creștere in-door, amfetamină și bani

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 16 plante de cannabis, 100 de grame de cannabis, un cort de creștere in-door, 1 gram de amfetamină și 5.800 de lei, precizează IGPR. 

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri. El a fost reținut pentru 24 de ore și ieri, prezentat la Tribunalul Timiș, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” și a polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Făget.

Alți doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de mare risc, arestați preventiv la Neamț

'Doi bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, din județele Neamț și Iași, bănuiți de trafic de droguri de mare risc și introducerea în țară de droguri de mare risc, au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț.

La data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul S.C.C.O. Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, au organizat o acțiune, în orașul Târgu-Neamț, pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de risc și mare risc.

Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict un tânăr, de 22 de ani, din Neamț, bănuit că ar fi desfășurat activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc și de mare risc.

Asupra acestuia, polițiștii au descoperit 199 de comprimate ce conțin substanță activă încadrată în categoria drogurilor de mare risc.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost introduse în țară prin intermediul unui bărbat, de 39 de ani, care a fost depistat de polițiști, la aceeași dată, în județul Iași.

La data de 15 iunie a.c., cele două persoane au fost reținute și introduse în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, iar, ulterior, au fost prezentate Tribunalului Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Neamț și Iași.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.', arată IGPR într-un alt comunicat, transmis ieri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel