Percheziție în Focșani. Tânăr bănuit de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune

Foto Poliția Română
Foto Poliția Română

Un tânăr de 20 de ani este bănuit de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, după ce ar fi achiziționat mai multe bunuri cu bacnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute. 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 20 de ani, bănuit de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, arată un comunicat al IGPR. 

Din cercetări a reieșit că cel în cauză, ca urmare a unor anunțuri și discuții efectuate în mediul online, ar fi achiziționat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute.

Pentru documentarea activității infracționale, în dimineața de 6 mai a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Focșani, unde au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri.

Două victime, înșelate în urma vânzării a trei telefoane

5 mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar, ca urmare a activităților de cercetare penală, au fost identificate două victime, care ar fi fost înșelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă, precizează comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel