Percheziţi masive în Braşov şi în alte şapte judeţe

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov efectuează, miercuri, trei percheziţii domiciliare şi pun în aplicare 17 ordonanţe de ridicare de înscrisuri, în judeţul Braşov şi alte şapte judeţe, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al IGPR, 11 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Braşov pentru audieri. Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 8 milioane lei, instrumentat de poliţişti sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 - 2015, reprezentanţii unui agent economic braşovean nu ar fi înregistrat şi declarat achiziţii intracomunitare de mărfuri, procedând la înregistrarea în documentele financiar-contabile a unor cheltuieli fictive de la furnizori din întreaga ţară de materiale de construcţii. De asemenea, poliţiştii au demarat activităţi în vederea recuperării prejudiciului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel