Percheziții Timiș, Constanța, Caraș-Severin, evaziune fiscală

Percheziții
Percheziții

Mai multe percheziţii au loc în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Constanţa într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 280.000 lei. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Timiş, percheziţiile se desfăşoară în localităţile Lugoj, Bocşa şi Constanţa, fiind efectuate de 12 poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul IJP Timiş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul IJP Caraş-Severin şi IJP Constanţa. 

Anchetatorii spun că activităţile au loc într-un dosar de evaziune fiscală şi vizează patru persoane şi trei firme care ar fi fost implicate în comiterea infracţiunilor. 

"Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada martie-septembrie 2014, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale societăţilor operaţiuni comerciale nereale ce au avut ca obiect achiziţionarea de material lemnos, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligaţiilor legale faţă de bugetul consolidat al statului", se precizează în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel