Percheziții Primăria Ploiești, Iulian Bădescu: Am calitatea de suspect

bestfm.ro
bestfm.ro

Primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, spune că procurorii fac marți dimineață percheziții la sediul primăriei municipiului și în locuința sa, într-un dosar ce are legătură cu finanțarea clubului de fotbal Petrolul Ploiești prin Asociația Lupii Galbeni. Edilul a precizat că are calitatea de suspect.

"Lucrurile sunt foarte clare. Acest dosar penal s-a deschis cu mai bine de un an în urmă, dar acum am văzut că am calitatea de suspect în acest dosar (...) Nu am fost chemat la DNA, am fost chemat o singură dată, în calitate de martor, credeam că lucrurile sunt destul de concludente", a declarat Iulian Bădescu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

El a admis că îi cunoaște pe frații Capră, cei care controlează Petrolul Ploiești.

Acţionarii Petrolul Ploieşti, Daniel şi Nicolae Capră, şi directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, trimişi în judecată în decembrie 2014 sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15 milioane de euro, se află în arest la domiciliu după ce iniţial au fost arestaţi preventiv.

Iulian Bădescu a arătat că perchezițiile au început în la șase și jumătate dimineață. El a precizat că se va prezenta marți la sediul DNA pentru a da explicații.

Percheziții DNA la primăria din Ploiești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel