Percheziții masive: Zeci de persoane ridicate de polițiști - Ultimă Oră

Poliţiştii din Argeş efectuează miercuri 34 de percheziţii, în cinci judeţe şi municipiul Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul estimat de anchetatori în acest dosar este de 13 milioane de lei.

Descinderile ofiţerilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (JPJ) Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au loc în judeţele Argeş, Vâlcea, Olt, Ilfov, Iaşi şi în municipiul Bucureşti.

'Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Persoanele în cauză sunt bănuite că, în perioada 2009 - 2015, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat prin interpunerea în circuitul economic a unor societăţi comerciale fantomă', se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii vor pune în aplicare 34 de mandate de aducere, suspecţii urmând să fie conduşi la sediul IPJ Argeş pentru audieri. La percheziţii participă şi poliţişti din judeţele Vâlcea, Olt, Iaşi şi Bucureşti, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel