Percheziții la un spital și la domiciliu, miercuri seara

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov şi Direcţiei Generale Anticorupţie-Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, efectuează miercuri seara trei percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Braşov, Săcele şi Budila, inclusiv la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. 

Cauza vizează luare de mită.

Procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Procurorul Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, a declarat că percheziţiile sunt aproape la final, şi urmează ca un medic din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă să fie adus la audieri, potrivit Agerpres

"Percheziţiile sunt aproape de final, urmând ca un medic de la spitalul amintit în comunicatul de presă să fie adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov pentru audieri, urmând a se decide măsurile care se impun. Vom reveni cu un comunicat de presă în acest sens cel mai probabil în cursul zilei de joi", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel