Percheziții la Traian Berbeceanu. Incredibil ce au găsit procurorii

Traian Berbeceanu
Traian Berbeceanu

Anchetatorii DNA au făcut percheziții acasă la fostul șef al BCCO Alba. Soția lui Traian Berbeceanu dezvăluie modul în care au fost făcute perchezițiile domiciliare. 

Se întâmpla în 23 octombrie 2013. Gabriela Berbeceanu scrie că "acasă a fost trimis inculpatul Alin Muntean (oare nu era incompatibilitate sau conflict de interese, având în vedere faptul că Traian îl reclamase în nenumărate rânduri și îl suspecta de activități presupus infracționale?!).

Percheziții. Teancuri de DVD-uri cu desene animate și laptopul cu poze

Soția lui Traian Berbeceanu adaugă: "A căutat, așa cum se specifică și în rechizitoriul DNA, înscrisuri, probe despre ei. Bineînțeles că nu a găsit! Așa că a luat tot ce a prins și ce a dat bine presei din fața blocului care habar nu avea că acele DVD-uri erau cu simpozioanele mele, cu desenele animate ale fiului nostru, calculatorul meu cu rapoartele mele de serviciu, laptopul meu în care aveam doar poze cu nepoțica mea". 

Gabriela Berbeceanu mai scrie funcția lui Traian Berbeceanu, de la conducerea BCCO Alba, a fost scoasă la concurs, miercuri, deși nu este condamnat, după apariția unor stenograme în presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel