Percheziții la primărie și la locuința unui edil

Percheziții acasă la un edil din Județul Mureș și la primăria pe care o conduce. Polițiștii de la IPJ Mureș au efectuat în cauză nu mai puțin de 9 percheziții.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, au efectuat, vineri, percheziții la Primăria Sângeorgiu de Pădure și la locuința primarului Csibi Attila Zoltan.

"La data de 3 martie, polițiștii mureșeni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează 9 percheziții la sediul unei instituții din orașul Sângeorgiu de Pădure, precum și la locuințele unor persoane, în cadrul unor cercetări privind săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu", precizează un comunicat de presă al IPJ Mureș.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că dosarul de abuz în serviciu vizează atribuirea unui contract fără licitație publică în anul 2015, pentru care a fost începută urmărirea penală in rem.

Perchezițiile au fost efectuate și la alte imobile, inclusiv la locuința persoanei care a primit acel contract.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel