Percheziții la Primăria Pitești. Suspiciuni de mită la primarul PSD, Tudor Pendiuc

Percheziții de amploare la Primăria Piteşti, dar și la locuința primarului Tudor Pendiuc, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007 - 2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție. Printre persoanele vizate de anchetă se numără şi primarul Tudor Pendiuc, membru PSD, şi un viceprimar, dar şi importanţi oameni de afaceri din Piteşti, informează România TV.

"În cursul zilei de 06 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", informează DNA, într-un comunicat.

Potrivit România TV, vizaţi de anchetă sunt primarul Tudor Pendiuc şi un viceprimar, dar şi mai mulţi oameni de afaceri, care după încheierea percheziţiilor ar urma să fie aduşi la DNA Bucureşti, pentru audieri.

Citește și: Președintele CJ Argeș, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare

Procurorii fac cercetări în cazul unor contracte de achiziţii publice acordate preferenţial către anumite companii.

Prejudicul estimat de procurori în această cauză ar fi de aproximativ un milion de euro, fiind produs între 2007 şi 2014, au mai arătat sursele citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel