Percheziții la posibili proxeneți în mai multe localități din țară

proxeneti
proxeneti

Polițiștii din Ploiești, Vălenii de Munte și din Călărași efectuează astăzi o serie de percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite de proxenetism. În vizorul poliției mai sunt și potențiali infractori bănuiți de braconaj cinegetic și de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii din Prahova şi din Călărași efectuează, marţi dimineaţă, şase percheziţii domiciliare în Prahova și opt în Călărași, la persoane bănuite de proxenetism, braconaj cinegetic și de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Șase percheziții au loc în municipiul Ploieşti şi în localitatea Vălenii de Munte. Potrivit unui comunicat citat de Agerpres, în județul Prahova vor fi puse în aplicare opt mandate de aducere la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie 2016 - aprilie 2017, persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism în Franţa. 
 
[citeste si]

Totodată, poliţiştii din Călăraşi efectuează marţi dimineaţă opt percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi proxenetism. „Vor fi puse în aplicare şapte mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi”, informează IGPR într-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel