Percheziții la Ministerul Economiei din Republica Moldova. Demnitar, vizat

Perchezitii în clădirea Guvernului din Republica Moldova! Procurorii și ofițerii CNA au descins în sediul Guvernului, unde efectuează perchezitii în mai multe birouri. 

Se pare că ar fi vorba de un caz de corupție care vizează Ministerul Economiei și un demnitar de rang înalt, transmite deschidemd.ro.

Vizat este viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, care urmează să fie reținut, în timpul perchezițiilor care au lor la Guvern în aceste momente, susține Independent.md.

Au avut loc discuții între ofițerii anticoruptie și reprezentanții SPPS care păzesc clădirea Guvernului. Aceștia ar fi încercat inițial sa împiedice accesul lor în clădire.

”Procurorii anticoruptie și ofițerii CNA efectuează perchezitii la Ministerul Economiei, în mai multe birouri, dar și la alte adrese. Operațiunea vizează un caz de corupție. Operatiunea este în desfășurare, revenim ulterior cu detalii. Adresez rugămintea de a nu se opera cu speculatii și informații neconfirmate oficial, acestea ar putea afecta actiunea aflata în desfășurare.”, a declarat ofițerul de presă al CNA Angela Starinschi, citat de sursa menționată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel