Percheziții într-un dosar de șantaj. Păcăleau oamenii pe facebook

Poliţişti din cadrul DGPMB, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare, miercuri, 5 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova şi 4 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de şantaj. 

Din datele şi probele administrate rezultă presupunerea rezonabilă că mai mulţi bănuiţi au creat un cont fals într-o reţea de socializare, cu identitatea unei femei, cu scopul de a aborda bărbaţi interesaţi de o relaţie.

În fapt, cei în cauză au reuşit abordarea unui bărbat, care a intrat în dialog cu administratorul contului fals, crezând că este o femeie, după un timp fiind contactat şi determinat să remită diverse sume de bani, pentru a nu îi fi divulgată identitatea şi faptul că ar fi început online o relaţie cu o minoră. 

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Secţiei 1 Poliţie. 

Acţiunea beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova şi Grupa Mobilă de Jandarmi Ploieşti, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel