PERCHEZIȚII în Teleorman. Decizie de ultimă oră

Percheziții
Percheziții

Poliţiştii au efectuat, luni, nouă percheziţii la persoane din Zimnicea, Fântânele şi Năsturelu, la domiciliile cărora au fost descoperite tutun, utilaje de fabricat tutun de fumat, un injector de fabricat ţigarete şi bani proveniţi din vânzarea de tutun, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.

Au fost puse în executare cinci mandate de aducere. Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Zimnicea şi Postului de Poliţie Fântânele au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza oraşului Zimnicea şi a comunelor Fântânele şi Năsturelu şi au pus în executare cinci mandate de aducere.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate pentru cercetări 57 kg tutun de fumat, 140 kg tutun frunză, 3 utilaje de fabricat tutun de fumat, un injector de fabricat ţigarete şi 2.180 lei proveniţi din vânzarea de tutun de fumat, se precizează în comunicatul IPJ Teleorman.

Înscrisuri, ridicate

De asemenea, au fost ridicate înscrisuri privind deţinerea şi comercializarea prin intermediul site-urilor de internet, în perioada 01.01.2018 - 01.04.2018 a 108 kg tutun de fumat nemarcat fiscal. Faţă de 6 persoane se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, prev. de art. 452, alin. 1 lit. a) din Legea 227/2015 privind Codul fiscal şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kg tutun de fumat, prev. de art. 452, alin 1, lit. h) din Legea 227/2015, mai informează IPJ Teleorman.

[citeste si]

Reținere pentru 24 de ore

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, faţă de două persoane s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Teleorman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel