Percheziții în județele Botoșani și Suceava. Primar din Săveni, acuzat într-un dosar de curupție

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au efectuat 16 percheziții în judeţele Botoşani şi Suceava, într-un dosar privind fapte de corupţie şi obţinere nelegală de fonduri europene. Printre persoanele vizate se numără și primarul din Săveni, Petru Relu Tîrzioru.

Marți, primarul oraşului Săveni, Petru Relu Tîrzioru (PNL), şi directorul APIA Săveni, Liviu Stelian Zaharia, au fost reţinuţi de către procurorii DNA Serviciul Teritorial Suceava în cazul de fraudare a fondurilor europene, iar audierile în acest dosar continuă cu alţi suspecţi.

Potrivit procurorul şef al Serviciului Teritorial Suceava al DNA, Mihaela Mihai, primarul Petru Relu Tîrzioru, a fost reţinut, fiind suspectat că a prezentat documente false pentru obţinerea de fonduri europene sau de la bugetul de stat, cu complicitatea unor funcţionari din cadrul APIA Săveni, informează Mediafax.

Citește și: PERCHEZIŢII în Suceava şi Rădăuţi: Sunt vizate instituţii judiciare şi firme 

Perchezițiile au început încă de marți dimineață, procurorii având o listă pentru audierile din dosar de zece suspecți și 16 martori.

De asemenea, pocurorii au fost sprijiniţi în acest caz de Serviciul Român de Informaţii şi de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel