Percheziții în Capitală: 500 de oglinzi auto, descoperite la un hoț

Percheziții
Percheziții

Poliţiştii din Capitală au efectuat, joi, două percheziţii la domiciliul şi reşedinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de tăinuire, unde au găsit peste 500 de oglinzi auto, informează un comunicat Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Conform sursei citate, în luna iulie, Secţia 4 Poliţie a reţinut un bărbat de 38 de ani, ulterior arestat preventiv, acuzat de furt de oglinzi auto. 

Având în vedere că prejudiciul nu a fost recuperat la acel moment, Secţia 4 Poliţie a intensificat investigaţiile şi cercetările în vederea stabilirii modului şi locurilor în care au fost valorificate oglinzile sustrase. 

Grupul de lucru constituit la nivelul subunităţii de poliţie a audiat mai multe persoane şi a exploatat informaţiile provenite din investigaţii, în urma cărora a fost stabilit un cerc de bănuiţi. 

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că oglinzile auto sustrase au fost valorificate prin intermediul unui bărbat de 30 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu preocupări infracţionale. 

Astfel, în baza mandatelor de percheziţie emise de instanţă, la domiciliul suspectului au fost identificate, într-o anexă a locuinţei, mai multe cutii în care au fost găsite peste 500 feţe de oglinzi auto. 

Din anchetă a reieşit că suspectul, după ce intra în posesia oglinzilor, le valorifica doar pe internet, prin intermediul mai multor site-uri de anunţuri. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel