PERCHEZIȚII în București, Ilfov, Ialomița. PREJUDICIU de trei milioane de euro

Polițiștii fac percheziții, luni dimineață, în București, Ilfov și Ialomița. Persoanele vizate sunt suspectate de evaziune fiscală cu un prejudiciu de trei milioane de euro. 

Sunt vizate zece societăţi. Poliţia Română anunţă că peste 70 de poliţişti, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, fac 15 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, la persoane suspectate de evaziune fiscală.

Vor fi puse în aplicare şi opt mandate de aducere emise pe numele persoanelor suspectate de comiterea de infracţiun. Ele urmează să fie duse la sediul Poliţiei pentru audieri. În dosar este vizată activitatea infracţională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc și a reprezentanților a zece societăți comerciale, suspectaţi de evaziune fiscală, prin sustragerea de la plata taxelor şi a impozitelor către bugetul de stat, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive. 

Prin comiterea de infracţiuni, în perioada 2011-2014, bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 3 milioane de euro, potrivit Poliției Române.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel