Percheziții în București și Teleorman. Dosar despre băuturi contrafăcute

Au loc percheziții în București și Teleorman, luni dimineață, într-un dosar care vizează acțiuni ilicite în domeniul comerțului cu alcool. 

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pun în aplicare 4 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţul Teleorman şi 8 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, contrafacere, punerea în circulaţie de mărfuri contrafăcute şi utilizarea neautorizată a unei mărci precum şi punerea în circulaţie de mărfuri improprii consumului", se arată în comunicatul.

Poliţia Capitalei precizează că din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii desfăşurau activităţi ilicite în domeniul comerţului cu alcool, plasând pe piaţă băuturi contrafăcute. Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la suma de 100.000 de lei. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel