Percheziții în București și Hunedoara. Evaziune fiscală. Prejudiciu de peste 1 milion de euro

Perchezitii clanul Stoaca
Perchezitii clanul Stoaca

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează nouă percheziții în București și Hunedoara, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, prin evaziune fiscală.

Astăzi, 8 iunie, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează 9 percheziţii, dintre care 8 în București și una în judeţul Hunedoara, la firme și persoane fizice bănuite de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012-2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism infracțional în scopul fraudării bugetului de stat, prin neînregistrarea în evidenţele contabile a tuturor veniturilor obţinute și prin înregistrarea în evidențele contabile a unor documente ce nu aveau la bază operațiuni reale, în domeniul agroalimentar (cereale), precizează IGPR. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 1 milion de euro.

Vor fi puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 31 și 52 de ani, urmând a fi conduse la audieri.

La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, precum și luptători ai Serviciului Intervenții și Acțiuni Speciale al Poliției Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel