Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud, cu privire la defrișări masive și ilegale de păduri

Procurorii DNA efectuează, joi dimineață, percheziții la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud, vizate fiind contracte care ar fi avut ca finalitate defrișări masive și ilegale de păduri, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

DNA a anunțat că procurorii efectuează percheziții în 13 locații din județul Bistrița-Năsăud, una fiind sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2009-2014.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014. În cursul zilei de 14 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița-Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", informează DNA printr-un comunicat transmis joi dimineață.

Vezi și: Frunzăverde dinamitează scena politică! De ce îl audiază procurorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel