Percheziții DNA în Harghita, Mureș și Ilfov. Primarul din Miercurea Ciuc, în vizorul procurorilor

Procurorii DNA efectuează miercuri dimineață percheziții în 9 locații din județele Harghita, Mureș și Ilfov, într-un dosar de corupție în care faptele au fost comise în perioada 2007-2015. Surse citate de Agerpres spun că una dintre instituțiile publice la care a descins DNA este primăria din Miercurea Ciuc. Primarul și un viceprimar s-ar afla în atenția anchetatorilor.

"În cursul zilei de 29 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în județele Harghita, Mureș și Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", transmite DNA, precizând că procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Miercurea Ciuc, Antal Attila, a confirmat, miercuri, pentru Agerpres, că procurorii DNA se află la sediul primăriei, unde solicită mai multe documente oficiale.

"De la mine au solicitat colaborare privind predarea unor documente oficiale. Este vorba de contracte, hotărâri de consiliu local, mai multe documente", a declarat viceprimarul Antal Attila.

Mașini ale DNA se află și în fața locuinței primarului din Miercurea Ciuc, Raduly Robert.

Raduly Robert Kalman a fost acuzat în iulie 2014 că a incercat sa stranga de gat un consilier local al UDMR, împotriva sa fiind depus un denunț penal la IPJ Harghita, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita și în atenția DNA, informa atunci Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel