Percheziții DNA în Buzău, București și Alba, la peste 30 de locații

Procurorii anticorupție efectuează marți dimineață percheziții în mai multe locații din Buzău, Alba și București, în cauze ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

În cazul perchezițiilor din București și Buzău, infracțiunile ar fi fost comise în perioada 2010 - 2014, iar în cee ce privește județul Alba, descinderile au legătură cu fapte comise între 2011 și 2014.

Potrivit unui comunicat DNA, în cursul zilei de 25 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiile București și Buzău, din care două sunt instituții publice iar, restul domiciliile unor persoane fizice.

De asemenea, marți dimineață, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 12 percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul Alba – Iulia și localități învecinate, din care două sunt instituții publice de interes local iar, restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

Conducerea Poliției unui județ, decapitată de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel