Percheziții DIICOT. Captură impresionantă

DIICOT
DIICOT

Procurorii DIICOT au reţinut două persoane sub acuzaţia de trafic de droguri, acestea fiind prinse marţi la intrarea în municipiul Slatina, în timp ce transportau într-un autoturism aproximativ 9 kg de cannabis, drogurile fiind aduse din Spania. 

Un inculpat a introdus pe teritoriul Romaniei, la instigarea unei alte persoane  cantitatea de aproximativ 9 kilograme de cannabis, cu o valoare de 130.000 de euro. 

Din cercetări a reieşit că inculpatul C.C. a intrat în România, în noaptea de 28 martie, în jurul orelor 3,05, prin punctul de trecere al frontierei Nădlac II, judeţul Arad, cu un autocar aparţinând unei societăţi de transport care opera pe ruta Valencia (Spania) - Craiova. 

Autocarul s-a deplasat până pe raza judeţului Olt, în localitatea Balş, unde C.C. a coborât din autocar cu două trollere şi s-a urcat într-un autoturism în care se aflau inculpatul D.G.A. şi suspecta P.D.C. 

În timp ce se deplasau cu autoturismul, cei trei au fost prinşi în flagrant, la intrarea in municipiul Slatina. În urma percheziţiei efectuate, într-un troller a fost găsită cantitatea de aproximativ 9 kg de cannabis, ambalată în mai multe pachete, precum şi două odorizante. Drogurile erau ambalate în mai multe folii din material plastic sub care se aflau straturi de cafea şi miere, iar sub aceste straturi se aflau alte pungi din material plastic vidate care conţineau fiecare cannabis, sub formă de inflorescenţă. 

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat trei percheziţii în Bucureşti, la locuinţele celor în cauză. În urma acestor activităţi au fost ridicaţi 1.000 de euro, un pistol cu bile, două cântare electronice de precizie şi un autoturism în valoare de circa 10.000 de euro, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel