PERCHEZIȚII de amploare: Peste 100 în TOATĂ România într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane de euro

Percheziții
Percheziții

Polițiștii din Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, efectuează peste 100 de percheziții domiciliare în București și în 16 județe, în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 2 milioane de euro. Vor fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, efectuează 101 percheziții.

Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice din județele pe teritoriul cărora se efectuează perchezițiile, fiind coordonate de Direcția de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R..

Vor fi aduși la audieri 

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2 milioane de euro.

Urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere. Persoanele depistate urmează a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel