PERCHEZIȚII de amploare DIICOT în Timișoara pentru proxenestism și prostituție de lux

Procurorii DIICOT și polițiști de la Crima Organizată au descins, joi dimineață, la hoteluri din Timișoara. Proxenetism și prostituție sunt acuzațiile. Este vizat un grup infracțional, din care cel puțin 16 persoane urmează să fie duse la audieri. 

Printre adresele la care poliţiştii de la Crimă Organizată au descins se numără şi două mari hoteluri din oraş. Membrii rețeie se ocupau cu prostituția de lux. Gruparea funcționa de peste un an, timp în care a fost monitorizată de SRI. 

Clienţii ar fi fost în general oameni de afaceri. Ei apelau la una dintre femeile din grupare care se ocupa de coordonare şi căreia îi transmitea cum trebuie să arate fata pe care şi-o doresc. La scurtă vreme, era anunţat locul de întâlnire cu fata dorită, precum şi tariful.

De obicei, întâlnirile aveau loc în hoteluri din Timişoara. Preţurile porneau de la o sută de euro şi ajungeau chiar şi la 500 de euro. Cea mai mare sumă de bani ajungea la fată, fiind vorba de "servicii de lux", însă aceasta plătea comision grupării între zece şi 30 la sută din profit.

Gruparea ajungea să adune şi 80.000 de euro pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel