Percheziții de amploare. Cum furau membrii unui clan din mașini aflate în mers

Percheziții de amploare au loc, luni dimineață, în București și în patru județe. Sunt vizate persoane cu antecedente penale, acuzate de tâlhărie. 

În urma descinderilor din Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa, Argeş şi Prahova, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov vor pune în executare mandate de aducere. Sunt vizaţi 10 bărbaţi cu vârste între 18 şi 48 de ani, membri ai unei grupări care a acţionat în perioada septembrie - decembrie 2015. "Aceştia ar fi comis mai multe furturi de bunuri transportate în autotrenuri, în timpul deplasării, pe rutele de transport rutier, prin ruperea sigiliilor şi tăierea prelatei vehiculului, precum şi furturi din autoturisme, prin metoda înţepării anvelopei", arată un comunicat al Poliţiei Române, potrivit Adevărul

Potrivit Realitatea TV ar fi vorba de clanul Duduianu. 

În cazul furturilor din autotrenuri, suspecţii ar fi încadrat, în trafic, cu propriile autoturisme, autovehiculul vizat. În mers, una dintre persoane ar fi urcat de pe capota autoturismului în autotren şi ar fi sustras bunuri. "În ceea ce priveşte furturile din autoturisme, aceştia ar fi înţepat anvelopele maşinilor, profitând de încetinirea acestora, în trafic, iar când şoferul oprea pentru remedierea avariei, ar fi sustras genţi şi alte bunuri de valoare aflate la vedere", mai notează anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel