Percheziții București proxeneți. Cum își racolau suspecții victimele

Percheziții
Percheziții

Poliţiştii Capitalei au efectuat, marţi, şase percheziţii domiciliare şi au pus în executare patru mandate de aducere într-un dosar în care se instrumentează infracţiuni de proxenetism. 

"În urma realizării percheziţiilor domiciliare efectuate la adresele suspecţilor a rezultat (...) că aceştia, în decursul anului 2017, au înlesnit practicarea prostituţiei mai multor femei, cu scopul de a obţine foloase materiale injuste. Astfel, suspecţii postau pe un site, la rubrica 'Matrimoniale', anunţuri cu caracter explicit sexual în vederea racolării clienţilor pentru locaţiile unde se întreţineau relaţiile sexuale contra cost sau ofereau protecţie, dar şi transport la adresele de domiciliu ale clienţilor sau la hotel", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 1. 

Acţiunea a fost desfăşurată de poliţişti din cadrul DGPMB, de la Poliţia Sectorului 1 - Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Secţiilor 1-4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

De asemenea, acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul DGPMB. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel