EXCLUSIV  Pepe: Sunt super îndrăgostit

Pepe este într-o perioadă în care nu are timp de relaxare și nici de vacanță, deși și-ar dori foarte mult. El a acordat un interviu în exclusivitate pentru DCNews.

Este ocupat cu filmările pentru noul sezon “Next Star”, dar și cu cântările pe care le are prin țară și nu numai. L-am prins înainte de a intra la o întâlnire și a apucat să ne spună câte puțin din ceea ce înseamnă pentru el sentimentul de tată și ce și-ar dori pentru fetițele lui, Rosa și Maria.

(oar_w460)

“Sunt un tată super îndrăgostit de copiii mei, iubitor, protector, atent, copilăros. Îmi place să le fac să se distreze! Eu consider că sunt un tată cum trebuie, dar cel mai bine e cum mă văd alții! Aș vrea ca Rosa și Maria să cunoască tot ce e de cunoscut, să le duc să vadă tot, în funcție și de timpul pe care îl am! Le fac toate poftele și nu le pot refuza nimic. Încerc să le și responsabilizez, le luăm pe rând, dar mă țin și de promisiune. Maria e pasionată de pictură, vrea profesor de pictură și acasă, nu doar la grădiniță, e într-o perioadă în care îi place foarte mult să picteze. Are ureche muzicală, am testat-o, dar deocamdată are alte pasiuni. Din toamnă o să meargă la școală, în clasa 0. Rosa e mică, are 3 ani, e încă cu grădinița!”, spune Pepe pentru DC News.

Cât despre vacanță…artistul încă nu își poate permite o perioadă mai lungă de concediu, însă încearcă pe cât posibil să își ducă fetele la noi la mare și la munte.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Și eu și Raluca avem o perioadă în care nu putem să ne luăm vacanță. Raluca e ocupată cu grădinița și merge acolo în fiecare zi, fetele sunt încă mici, dar am tot plecat și le-am dus câteva zile la mare, câteva la munte. O să le mai ducem, dar în funcție de timpul pe care îl avem!”, a mai adăugat Pepe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel