Pepe și Vârciu, duet pentru o cauză nobilă la ”Roata norocului”

Concurentul vedetă al show-ului ”Roata norocului” de vineri 22 iunie, de la ora 20.00, este Pepe, venit să-și provoace șansa pentru o cauză nobilă, câștigurile obținute urmând să fie oferite copiilor de la Centrul “Sfântul Andrei” din Pitești.

“Îl aștept pe <fratele meu> Pepe de vreo doi ani, să vină într-o emisie și eu să fiu moderator”, a declarat Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului în așteptarea invitatului sau.

Liviu Varciu l-a invitat pe Pepe, alături de band-ul Lipscani, să interpreteze împreună o piesă celebră din repertoriul românesc, iar acesta s-a conformat stârnind aplauzele celor prezenți, după care Pepe și-a răsfățat gazda interpretându-i melodia preferată, “O femeie cât o sută”.

Situațiile amuzante s-au succedat și în această ediție incendiară, una dintre ele fiind “pedeapsa” aplicată lui Pepe.

“Să nu mă pui să fac dragoste cu tine că nu vreau!” , a declarat Pepe amuzat peste măsură în așteptarea poruncii.

Concurentele Elena Grigoraș, din Botoșani, și Mihaela Vîntu, din Corabia, pe lângă câștigurile obținute pe parcursul concursului, s-au distrat de minune cu “frații” Pepe și Liviu, și au râs cu lacrimi atunci când Pepe a fost nevoit să-și ducă la îndeplinire “pedeapsa”.

Cum a îmblânzit Pepe “Roata Norocului”, cine și ce a câștigat sau a pierdut la “Roata Norocului” aflați vineri, 22 iunie, de la ora 20.00, urmărind cel mai efervescent show al verii, prezentat de inepuizabilul Liviu Vârciu, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel