Reina, portarul lui Napoli, sub acuzare pentru legături cu mafia

Portarul echipei italiene de fotbal Napoli a fost pus sub acuzare.

Portarul echipei italiene de fotbal Napoli, spaniolul Jose Reina, şi alţi doi foşti jucători ai clubului, Paolo Cannavaro şi Salvatore Aronica, au fost puşi sub acuzare pentru legături cu organizaţia criminală locală, Camorra, a anunţat, luni, Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC), citată de DPA.

Alţi trei oficiali ai clubului la care joacă fundaşul român Vlad Chiricheş au fost vizaţi, dar ei nu au fost puşi sub acuzare în această anchetă condusă de procurorii din Napoli asupra activităţilor ilicite ale clanurilor din Camorra începând cu anul 2009.

Favoruri cu mafia

Procurorii FIGC au primit dovezi din partea poliţiei care au demonstrat schimburi de favoruri cu membrii mafiei Camorra, incluzând bilete gratuite la meciuri şi tentativa de vânzare a unor bunuri furate.

Reina joacă la Napoli din 2013, iar Paolo Cannavaro a părăsit clubul în 2014, plecând la Sassuolo, iar în prezent este antrenor secund campioana Chinei, Guangzhou Evergrande, care este pregătită de fratele său Fabio Cannavaro. Aronica a plecat de la Napoli la Palermo în 2013 şi şi-a încheiat cariera de jucător la Reggina, în 2015, notează Agerpres.

[citeste si]

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel