EXCLUSIV  Pentru ce își ținea Trump documentele într-un seif. Hartmann: Iată că în America lui Biden nu a avut dreptul să facă așa ceva

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre perchezițiile de la reședința lui Donald Trump de la Mar-a-Lago.

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a vorbit despre perchezițiile de la reședința lui Donald Trump de la Mar-a-Lago și a evidențiat motivul pentru care fostul președinte păstra documentele din timpul mandatului într-un seif:

„Cu acest război cvasi-civil care are loc în SUA, cu o prezență pe stradă cvasi-insurecțională a diferitelor facțiuni, că sunt rasiale, că sunt minorități sexuale, că sunt minorități ideologice sau extremiste, că avem această imigrație ilegală scăpată de sub control, peste toate acestea se adaugă această lovitură năucitoare la adresa unui fost președinte al Statelor Unite ale Americii, să i se invadeze și să i se percheziționeze casa. 

I s-a luat aproape tot seiful cu documente. El avea un seif cu documente în pregătirea muzeului Donald Trump. Orice președinte, într-o Americă normală, are drept la muzeu. Ei bine, în America lui Biden, Trump nu are dreptul la muzeu. Atunci, i-au percheziționat exact fondul arhivistic ce ar fi trebuit să constituie fondul documentar al viitorului muzeu Donald Trump“, a spus, la DC News, la emisiunea Geostrategica, analistul de politică externă H. D. Hartmann.

CITEȘTE ȘI    -    Percheziții la Donald Trump acasă. Procurorii nu vor să se afle motivele, se opun publicării lor

Liz Cheney, ”fiica regalităților politice americane", eșec în fața candidatei lui Trump, fiu de emigrant. Hartmann: Este un lucru de neiertat

Liz Cheney a pierdut alegerile primare din Wyoming, iar acest fapt politic a avut ecou în emisiunea Geostrategica, cu Hartmann și Curtifan. 

„Eliminarea lui Liz Cheney dovedește influența majoră pe care Donald Trump o are. Liz Cheney este unul dintre cei zece republicani care au votat la ultimul impeachment (punere sub acuzare - trad.), nici nu mai era președinte Donald Trump, dar doamna Pelosi a dorit al treilea proces de suspendare a președintelui, acest proces fără nicio valoare, decât cea simbolică. Cheney este fiica regalităților politice republicane din Wyoming, un stat conservator agricol, care l-a dat pe Dick Cheney - cât a fost vicepreședinte al lui George W. Bush, juniorul familiei. Este considerat arhitectul invaziei ilegale din Irak.

El a avut câteva poziții după atentatele teroriste de la 11 septembrie, din New York, foarte dure și considerate, la vremea aceea, extremiste. Liz Cheney a luat o atitudine foarte antitrumpistă. Ea a pierdut, de fapt, din cauza acestei atitudini, foarte clar. Nimeni nu a înțeles de ce a dorit neapărat să dovedească că Donald Trump a participat la celebra insurecție de la Capitoliu“, a spus H.D. Hartmann. 

CITEȘTE ȘI    -    Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, anchetat pentru tentativă de modificare a rezultatului alegerilor din 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel